5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin manzara anında bapnın mümkün olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tekmil cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı esas amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

- İnternet sitesinin kârlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini istanbul Yanggın kapısı fiyatları yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve şayeste eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları kullanma yerına gereğince, rengine nazaran ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı sinein elverişli konumda olur.

Nazar boncuğu kanatlı Yangın Kapısı yangına dayanıklı kapı ve yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı kaçış bapları olarak hoppadak elden her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı rabıta otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page